Miksi meiltä?

Laadukkaat koivuklapit Turun alueella!

Ota yhteyttä ›

Laadukkaat koivuklapit Turun alueella

Olemme reilu ja rehti toimija Turun seudulla. Myymämme polttopuu on laadukasta ja kuivaa. Tutustu myös muihin palveluihimme.

Kotimaista ja kuivaa koivua

Myymämme koivuklapit ovat kotimaista ja laadukasta puuta. Ne ovat myös ehdottoman kuivia, jolloin niiden lämpöarvo on suurempi.

Korkea lämpöarvo ja tiheys

Koivu on puuaineksena tiheämpää kuin esimerkiksi kuusi tai mänty, mikä merkitsee suurempaa lämpöarvoa tilavuusyksikköä kohti.

Puulaji
Lämpöarvo
Paino kg/pinokuutiometri
Paino kg/irtokuutiometri
Koivuklapi 33 cm, irtokuutio (i-m3)
4,15
410
243
Sekaklapi 33 cm, irtokuutio (i-m3)
4,08
322
192
Tee tilaus tästä ›

Kuljetus sisältyy hintaan

Kuljetamme tilaamasi polttopuut kotiovellesi tai haluamaasi kohteeseen Turun seudulla. Voit myös merkitä tilaukseen ajan, jonka sisällä toivoisit toimituksen tapahtuvan.

Laatutakuu

Voit halutessasi tarkistaa polttopuukuorman ennen sen kippaamista. Jos et ole tyytyväinen puun laatuun, sinun ei tarvitse vastaanottaa kuormaa. Asiakkaamme ovat olleet niin tyytyväisiä, että voimme ilolla luvata laatutakuun.

Kokonaisvaltaista palvelua

Kone ja Rakennus Manninen Oy on reilu maanrakennus- ja rakennuspalvelujen tarjoaja. Toimimme Kaarinasta käsin ja tarjoamme monipuolisesti palveluja koneurakoinnista perustusten tekoon. Keskitä tarpeesi meille, niin palvelemme sinua kokonaisvaltaisesti. Tutustu toimintaamme kotisivuillamme.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita